PREVISTA

NOVA GENERACIJA PREDZIDNE TEHNIKE

Preberi več

MEGAPRESS

FITINGI ZA HLADNO STISKANJE ČRNIH CEVI

Preberi več

EASYTOP

SISTEMSKE ARMATURE VIEGA

Preberi več

RAXOFIX

ZMANJŠANJE TLAČNIH IZGUB IN PRIHRANEK STROŠKOV

Preberi več

SANPRESS INOX

ZA NAJZAHTEVNEJŠE SISTEME

Preberi več

BAKRENE CEVI

V PALICAH ALI V KOLUTIH

Preberi več

QTEC

PLASTIFICIRANE BAKRENE CEVI

Preberi več

PRESS FITINGI

RAZLIČNIH DIMENZIJ IN MATERIALOV

Preberi več

PRESTABO

CENOVNO UGODEN IN ZANESLJIV

Preberi več

ADVANTIX VARIO

TUŠ KANALETE PO VAŠI IZBIRI

Preberi več

Novice

Viega Advantix Vario

Viega Advantix Vario

Prva tuš kanaleta za prho po meri. Brez posebnega napora jo lahko skrajšate na željeno dimenzijo, kar omogoča fleksibilno vgradnjo – ob steno..
Baker in srebro izgubila vrednost na borzi surovin

Baker in srebro izgubila vrednost na borzi surovin

Sprememba cenika bakrenih cevi in lotnega materiala. S 1.julijem 2013 se ponovno znižajo cene bakrenih cevi. Glede na trenutne globalne gospodarske..
CENIK – bakrene cevi 01.junij 2013

CENIK – bakrene cevi 01.junij 2013

Povprečna borzna cena bakra v mesecu maju se je nekoliko zvišala na aprilsko povprečje, vendar prodajne cene ostajajo v večini..
1... 38394041
Ponudba

Kopalniška in sanitarna oprema

Kopalniška in sanitarna oprema

Aktivirne tipke, elementi za dotok vode v kopalno kad, sifoni ali tuš kanalete so namenski proizvodi sanitarne opreme, ki jih dnevno uporabljamo in se jim ne moremo odreči.

Površinsko ogrevanje in hlajenje

Površinsko ogrevanje in hlajenje

Bosa hoja po topli podlagi občutno prispeva k udobju, zato v primeru, da načrtujete gradnjo ali obnovo doma, toplo priporočamo talno ogrevanje. Prednosti ne gre prezreti.

Bakrene cevi

Bakrene cevi

Namenjene so vgradnji v hladilne sisteme. Uporabne so za povezavo ali konstrukcijo hladilnega sistema. 

Solarna tehnika

Solarna tehnika

Sončni kolektorji iz leta v leto krepijo položaj učinkovite alternative fosilnim gorivom. 

Sončna energija je neizmerna, neizčrpna, brez carin, davkov in ostalih dajatev, niti nanjo ne vplivajo trenutne cene nafte.

Izolacijski material

Izolacijski material

Poslovni sistem Armacell je že vrsto let vodilno podjetje v svetu za proizvodnjo in prodajo tehničnih izolacij in tehničnih pen. Vsi njihovi proizvodi so v skladu z vsemi tehničnimi in okoljskimi standardi, ki veljajo v Svetu, EU in Sloveniji.

Sistemi za hladno stiskanje

Sistemi za hladno stiskanje

Možnosti uporabe cevovodnih sistemov iz našega prodajnega asortimana so praktično neomejene. Ponujamo sisteme za širok spekter vgradenj, kot so npr. napeljave za pitno vodo, plin, ogrevanje in za posebne izvedbe, ki se uporabljajo v stavbah, industrisjkih sistemih in ladjedelništvu.

Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Z uporabo fitingov Raxofix dosežemo bistveno povečanje pretočnih lastnosti vodovodnih instalacij v primerjavi z običajnimi cevnimi sistemi iz umetnih mas pri enakih dimenzijah cevi oz. fitingov.

 Povečanje pretočnosti pomembno prispeva k neoporečnosti pitne vode.

Oprema za kotlovnice

Oprema za kotlovnice

Zahvaljujoč širokemu programu lahko projektanti in izvajalci praktično vse sisteme kotlovnic opremijo s cenovno ugodnimi visokokakovostnimi armaturami, ki s svojo kvaliteto dosegajo najvišjo raven tehničnih zahtev.

Odtoki

Odtoki

Ponujamo vam več vrst odtokov. Odtoki za umivalnike, tuš kanalete, talni odtoki, aktivirne tipke,..

Orodja

Orodja

Rothenberger je že več kot 60 let vodilni proizvajalec inovativnih, naprednih orodij za montažo in vzdrževanje vodovodnih inštalacij, klima naprav in okoljske tehnologije.

Radiatorski ventili

Radiatorski ventili

Številne izvedbe armatur in termostatskih ventilov omogočajo projektantom in inštalaterjem številne možnosti pri priključevanju ogreval. Zahvaljujoč prednastavitvi omogočajo armature in termostatski ventili pravilno porazdelitev tople vode ogrevalom in s tem zagotavljajo gospodarno oddajanje toplote posameznih ogreval.

Konvektorji

Konvektorji

Talni konvektorji podjetja ŠTERN na naravno konvekcijo preprečujejo rosenje oziroma kondenziranje steklenih površin, hkrati pa tudi vdor hladnega zraka v prostor in s tem prijetnejše ter bolj ugodno bivanje. Uporabljajo se tako za primarno, kot za sekundarno ogrevanje prostorov, največkrat pa v kombinaciji s talnim gretjem ali radiatorji.

Lotni material

Lotni material

Katalogi
Graf cene bakra
Izberite časovno obdobje:
Od:
Do:

ŠTERN AKADEMIJA

Štern Akademija je zasebni moderni program neformalnega in pragmatično usmerjenega usposabljanja za projektante, trgovce, izvajalce in druge zainteresirane. Je program s poudarkom na praktičnem prikazu izvedbe posameznih komponent vgradnje ali obnove sistemov, ki temelji na tehničnem napredku.

 

 

Preberi več