Odtoki v kopalnici

Odtoki za umivalnike

Odtoki za umivalnike

Majhen in eleganten odtok za umivalnik, ki preseneča z enostavno tehnologijo. Različice univerzalnega ventila in pokrova ventila so dostopne v okrogli ali pravokotni izvedbi. V izboru je ponujena inovativna klik tehnologija.


VIEGA VISIGN - tuš kanalete

VIEGA VISIGN - tuš kanalete

Nekoč običajni odtoki v tuš kadeh vse bolj prepuščajo mesto kanaletam, ki omogočajo nove dimenzije oblikovanja sodobne kopalnice. Visign kanalete za tuš odlikuje kvaliteta, ki je skladna s smernicami. Izdelane so iz visoko kvalitetnih, tudi neobičajnih materialov, kot je npr. steklo. Tuš kanalete so postale več kot le ločnica med mokro in suho stranjo. So vizualni poudarek, ki zagotavljajo zanesljivost tudi v primerih priliva večjih količin vode.


Talni odtoki

Talni odtoki

Talni odtoki različnih privlačnih oblik. Izbirate lahko med večstranskimi Visign rešetkami za odtoke v kopalnici v oglati in okrogli izvedbi kot tudi v obliki vogalnega odtoka. Različne rešetke in kvalitetni materiali zagotavljajo nepogrešljiv poudarek teh podrobnosti.


VIEGA VISIGN - Aktivirne tipke

VIEGA VISIGN - Aktivirne tipke

O okusih se lahko razpravlja, o kvaliteti pač ne. Visign aktivirne tipke zagotavljajo svobodo pri usklajevanju vaše kopalnice z lastnimi zamislimi.. Pri tem se ni potrebno ozirati na material, barvo ali obliko, saj lahko s tehnološkega vidika zadovoljimo vsem vašim željam. Za vsako aktivirno tipko so skrite prednosti Viega sistema podometne tehnike, katere vsestranskost ne pozna meja.