Novice
Podometni ventili in predizolirane enote za vgradnjo vodomera

Podometni ventili in predizolirane enote za vgradnjo..

Ali ste že uporabili Viega Easytop podometne ventile, ki omogočajo spajanje z Viega cevnimi sistemi v press ali raxofix izvedbi? Želite uporabiti..
Podražitev bakrenih cevi

Podražitev bakrenih cevi

Obveščamo vas, da bomo s 25. 6. 2018 prilagodili cene bakrenih cevi borzni vrednosti surovin.   Nove cene si lahko ogledate tukaj ali v..
Postavljamo nove smernice v kopalnicah z Viega sanitarnim programom

Postavljamo nove smernice v kopalnicah z Viega sanitarnim..

  Linija sanitarne opreme Viega z vsemi pripadajočimi elementi doživlja preobrazbo. V kratkem vam bomo predstavili novo spletno stran,..
Novi ceniki Viega Profipress

Novi ceniki Viega Profipress

Obveščamo vas, da bodo v veljavo stopile nove cene izdelkov Viega Profipress, Profipress G in Profipress S.   Nove cenike si lahko ogledate v..
Garniture za kopalne kadi Viega

Garniture za kopalne kadi Viega

    Dotok iz spodnje strani omogoča skoraj neslišno polnjenje na dnu kadi. Modeli, ki imajo dotok iz spodnje strani, imajo medsebojno ločen..
Nov cenik Viega Prestabo

Nov cenik Viega Prestabo

V veljavo so stopile nove cene izdelkov Viega Prestabo. Nov cenik si lahko ogledate v rubriki Ceniki.
Kopalniški odtoki Viega Advantix

Kopalniški odtoki Viega Advantix

Viega v programu odtočne tehnike ponuja modulni sistem kopalniških odtokov, ki zagotavlja optimalne rešitve za najrazličnejša področja uporabe...
Spremembe cenikov

Spremembe cenikov

Spoštovani poslovni partner,   v nadaljevanju vas obveščamo, da so se razmere na trgu instalacij v prvem kvartalu leta temeljito spremenile kar..
Viega Megapress

Viega Megapress

Ali izvajate adaptacije, a zaradi varnosti ali drugih omejitev ne smete izvajati vročih del? Za vas imamo pravo rešitev po imenu Viega Megapress. Ta..
123... 13