Nova sezona izobraževanj v Štern Akademiji

Nova sezona izobraževanj v Štern Akademiji

V Štern Akademiji smo uspešno začeli novo sezono izobraževanj!

Skladno z otvoritvijo novih poslovnih prostorov podjetja Štern d.o.o. v Ljubljani na Tržaški cesta 82 in  selitvijo Štern Akademije v nove prostore smo leto 2018 uspešno štartali z novim ciklom izobraževanj in usposabljanj. Tako je za nami prvo uspešno izvedeno Usposabljanje za izvedbo plinskih inštalacij na novi lokaciji.

 

Štern akademija - seminar

 

Znanje je prednost

 

Štern Akademija si prizadeva investitorjem, izvajalcem in drugim zainteresiranim s svojimi strokovnimi izobraževanji in usposabljanji podati tista znanja, veščine, spretnosti in podporo,  ki se  na trgu kažejo v strokovnosti, konkurenčni prednosti in  zadovoljnih investitorjih.

 

Sklepanje kompromisov se ne obrestuje

 

Vzroka sta najpogosteje nestrokovnost in nezmožnost jasne argumentacije pomena vgradnje kvalitetnih materialov v razmerju s stroški vzdrževanja in energetsko učinkovitostjo. Investitorji v iskanju najnižje cene prepogosto sklepajo kompromise in ne izberejo ustreznih materialov. Predvsem pa se ob izbiri izvajalca gleda samo cena in ne primerja enakovrednih materialov.

 

Prednosti udeležbe na izobraževanjih in usposabljanjih

 

Zato udeležba na izobraževanjih in usposabljanjih v Štern Akademiji udeležencem prinaša dolgoročno dodano vrednost in krepitev njihovega položaja na tržišču.

 

Štern akademija usposabljanje

 

Prijava v Štern Akademijo

 

Vabimo vas, da se zainteresirani že sedaj prijavite na izobraževanja in usposabljanja v okviru Štern Akademije, ki se bodo nadaljevala v letu 2018.  Prijave zbiramo na ...

 

Vljudno vabljeni!Seznam vseh novic