Sejem VODA AQUA & Recycling

Sejem VODA AQUA & Recycling

Vabljeni na sejem VODA AQUA & Recycling, ki se bo od 2. do 4. oktobra 2018 odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubjani. Podjetje ŠTERN d.o.o. se bo skupaj z predstavniki družbe VIEGA predstavilo na dogodku, ki je namenjen vodam, vodovodu, komunali in recikliranju.

 

Cevni sistemi za hladno stiskanje Viega zajemajo izdelke, rešitve in storitve, ki izpolnjujejo najstrožje zahteve za zagotavljanje kakovosti pitne vode.

 

 

Med zadnjimi Viega novostmi na področju pitne vode je cevni sistem Raxinox, ki se ga uporablja za krožne in linijske napeljave vode na posamezni etaži. Cevi so sestavljene iz zunanjega plašča iz termično stabiliziranega polietilena in notranje cevi iz nerjavnega jekla. Fitingi so iz nerjavnega jekla, opremljeni so z oporniki iz PPSU, imajo minimalno zoženje prečnega preseka in zagotavljajo minimalne tlačne izgube.

 

 

Obiščite nas, ter si oglejte zadnje novosti. Za obisk sejma izpolnite brezplačno registracijo, potrdilo pa natisnite in prinesite s seboj na sejem.Seznam vseh novic