Nazaj na novice

Aktivnosti Štern Akademije se kažejo v pozitivnih odzivih tržišča

Vsebine Štern Akademije so usmerjene k izpolnjevanju zahtev, potreb in pričakovanj udeležencev izobraževanj, ki jih dosegamo z začrtano politiko vodenja kakovosti.

 

stern akademija logo

 

Politika vodenja kakovosti Štern Akademije je opredeljena s poslanstvom, vizijo, strategijo in razvojem. V okviru Štern Akademije se ponuja vsebine širokemu krogu povpraševalcev. Poslanstvo Akademije namreč ni uklonjeno komercialnim promocijam, temveč je v prvi vrsti namenjeno izobraževanju in ozaveščanju investitorjev, projektantov, trgovcev, izvajalcev, šol in druge zainteresirane javnosti.


Da je politika vodenja kakovosti Štern Akademije usmerjena v pravo smer, je razvidno iz pozitivnih odzivov tržišča, kjer je zaznati večji interes za pridobivanje ter poglabljanje novih znanj. Hkrati se ugotavlja povečanje strokovnega znanja udeležencev Štern Akademije, kar se odraža z zadovoljstvom naročnikov posameznih projektov.


Prostori Štern Akademije v Poslovni coni Šenčur so namenjeni tudi individualnim obiskom posameznih izvajalcev, projektantov in drugih, kamor lahko povabijo svoje naročnike oziroma investitorje ter jim na projektih predstavijo strokovno podkrepljene rešitve.
Interes za ponujene vsebine izobraževanj Štern Akademije se kaže tudi v tem, da številna podjetja v okviru njihovih dnevov odprtih vrat in drugih promocij vabijo predstavnike Štern Akademije, da za udeležence pripravijo tematska strokovna izobraževanja. Tako smo se v preteklem tednu odzvali povabilu družbe Jadran Sežana.


Štern Akademija vas ne uči zgolj strokovno-tehničnih vsebin, nenazadnje tudi kako v sebi lahko odkrijete svoj potencial, priporočila za večjo angažiranost, prodajne veščine in vrsto drugih zanimivih tematskih vsebin, ki povečujejo storilnost v koraku s kvaliteto.


Več informacij o aktivnostih Štern Akademije lahko pridobite na: akademija@stern.si ali na telefon : 04/2779800.