Nazaj na ponudbo
Nazaj na ponudbo

Oventrop ventili in kotlovska oprema

ventili in priključni seti in kotlovska oprema

Številne izvedbe armatur in termostatskih ventilov omogočajo projektantom in inštalaterjem številne možnosti pri priključevanju ogreval. Zahvaljujoč prednastavitvi omogočajo armature in termostatski ventili pravilno porazdelitev tople vode ogrevalom in s tem zagotavljajo gospodarno oddajanje toplote posameznih ogreval.

Zahvaljujoč širokemu programu lahko projektanti in izvajalci praktično vse sisteme kotlovnic opremijo s cenovno ugodnimi visokokakovostnimi armaturami, ki s svojo kvaliteto dosegajo najvišjo raven tehničnih zahtev.

Armature, filtri in odzračevalniki za kurilno olje

Zahvaljujoč širokemu dobavnemu programu armatur za kurilno olje lahko projektanti in izvajalci sistemov praktično vse sisteme opremijo s cenovno ugodnimi visokokakovostnimi Oventropovimi armaturami, ki so v skladu s tehničnimi zahtevami.
Oventropovi filtri za kurilno olje se proizvajajo v različnih izvedbah. V to štejejo filtri za dvocevne sistemefiltri s povratnim dovodom in filtri za enocevne sisteme v majhni in veliki izvedbi, filtri za kurilna bio olja ter kombinacije filtrov in odzračevalnikov za kurilno olje.

Naroči
Armature, filtri in odzračevalniki za kurilno olje

Priključni seti REGUMAT

Postaje za priključitev na vire toplote oziroma ogrevalne kroge. Na voljo so različne izvedbe za povezavo kotla s cevnimi sistemi, izvedba za regulacijo in omejevanje temperature dvižnega voda v kombiniranih sistemih radiatorskega in talnega ogrevanja.

Naroči
Priključni seti REGUMAT

MULTIFLEX - radiatorska armatura

Priključni elementi za radiatorje s sredinskim priklopom v izvedbi ½'' ali ¾''. Povezovalne cevi se priključijo z eurokonus spojkami.

Naroči
MULTIFLEX - radiatorska armatura

Termostatski ventili

Oventropovi termostatski ventili zagotavljajo gospodarno oddajanje toplote posameznim ogrevalom. Na voljo so tudi termostatski ventili v ekskluzivni (design) seriji.

Naroči
Termostatski ventili

Armature MULTIBLOCK

Priključne armature z elegantnim dizajnom okrasnega pokrova v beli barvi, kromirani ali z dizajnom nerjavečega jekla dosežejo harmoničen izgled prehoda do ogrevala.

Naroči
Armature MULTIBLOCK

Termostatski ventili EXCLUSIVE

Termostatski ventili za ogrevala s številnimi nagradami za dizajn v številnih barvnih kombinacijah (pozlačena, kromirana, prevlečena s slojem belega prahu, antracitna … )

Naroči
Termostatski ventili EXCLUSIVE