Nazaj na novice

Konferenca za poslovne partnerje

Štern Akademija je v mesecu januarju organizirala Konferenco za poslovne partnerje na kateri smo se podali v smer prihajajočih sprememb.

 

Podjetje kot športno moštvo

Vizija in strategija podjetja Štern sta zavezani k poslovni odličnosti, strokovnosti, stalnemu izobraževanju in pozitivnemu vplivu na okolje, zato nam je gostujoči predavatelj mag. Klemen Kobal, razkril psihološke vidike vodenja podjetja in ga primerjal z vodenjem športnega moštva.

 

Smernice v prodaji

Ker se podjetje Štern trudi ustvariti boljšo prihodnost, tako z razvojem tehnoloških rešitev, kot tudi z razvojem zaposlenih in vplivom na širše družbeno in naravno okolje, je drugi gostujoči predavatelj, Janez Hudovernik, predstavil nove smernice v prodaji, s čimer nas je pripravil na spremembe v bližnji prihodnosti.

 

Stičišče znanj in veščin

Odziv slušateljev kaže, da podjetje Štern sledi svoji viziji in strategiji, ko preko aktivnosti Štern Akademije vpliva na širše družbeno in naravno okolje, predvsem pa se na tržišču utrjuje v vlogi stičišča znanja in potrebnih veščin.

 

Vse, ki se niste uspeli udeležiti naše Konference, vabimo, da nam izkažete svoj interes na email: akademija@stern.si in seznanili vas bomo o terminu naslednjega srečanja.