Nazaj na novice

Konfigurator tipk Viega

Viega je s sistemom Prevista odprla novo poglavje hitre in varčne montaže predzidnih elementov. 


Prevista ponuja več možnosti pri oblikovanju kopalnic - ob različnih oblikah wc tipk za splakovanje Visign je dodana tudi možnost unikatnega videza z barvnimi in svetlobnimi koncepti.

 

 

Raznolikost oblikovanja z Visign tipkami

Vsaka kopalnica je edinstvena in Viega prav to upošteva z novim predzidnim sistemom Prevista s široko paleto novih aktivirnih tipk za splakovanje.

Od furnirane lesene površine za tiste, ki želijo ostati zvesti naravnim materialom do  brušenega nerjavnega jekla ali stekla in visokokakovostne plastike.

Posamezne oblike in raznolikost v materialih aktivirnih tipk Viega Visign ponujajo pravi odgovor za vsak okus in stil opremljanja.

Tehnične lastnosti kot so brezkontaktno proženje ali ambientalna razsvetljava še dodatno dopolnjujejo ponudbo.

 

Online konfiguriranje tipk za splakovanje

Pri izbiri najprimernejše tipke za vam spletni konfigurator Viega pomaga pri odločitvi. Z le nekaj kliki uporabnik v programu določi osnovo ozadja oz. barvo izbranih ploščic ali pa preprosto s svojo fotografijo izbrane barve ploščic oziroma ozadja preveri kako bo tipka ob montaži izgledala v dejanskem prostoru.

Z izbirno funkcijo za dodatne elemente je konfiguracija zaključena in jo preprosto shranite kot .pdf datoteko  z vsemi informacijami o izdelku vključno z dimenzijsko risbo. Postopek naročanja je tako izjemno poenostavljen in zanesljiv.


Kako bo izgledala tipka za splakovanje Visign v moji kopalnici?

Spletni konfigurator Viega takoj odgovori na to vprašanje in to s sliko vaše kopalnice v ozadju.

Naše ostale novice