Nazaj na novice

Nadaljevanje z aktivnostmi v Štern Akademiji

Štern Akademija je edini program na slovenskem trgu, ki nudi pestro izbiro brezplačnega prenosa mojstrskih znanj in veščin. V letošnjem letu bomo akademijo dopolnili s tremi pomembnimi novostmi, ki bodo prispevale k širjenju znanja in grajenju skupnosti neodvisnih strokovnjakov. 

 

Sodelovanje z izobraževalnimi ustanovami

 

Aktivnosti v letu 2016 nadgrajujemo s sodelovanjem z nekaterimi izobraževalnimi ustanovami, kar nam daje dodaten zagon pri nadaljnjem delu, ko imamo možnost strokovna znanja in veščine prenašati preko mladih rodov.

 

Regijske prestavitve

 

V letu 2016 bomo prisotni tudi v posameznih regijah, ko se povezujemo z našimi regijskimi partnerji in bomo skupaj z njimi organizirali tematska izobraževanja.

 

Sklop izobraževanj za poslovne partnerje

 

Tudi v letošnjem letu Štern Akademija nadaljuje delo na področju strokovnih izobraževanj, s katerimi dviguje nivo kakovosti in znanja, kar se kaže predvsem s pozitivnimi odzivi udeležencev raznovrstnih izobraževanj in drugih povezanih projektih.

Štern Akademija Utrinki z izobraževanj Usposabljanje Štern

 

Nadaljevanje z aktivnostmi lanskega leta 

 

Aktivnosti Štern Akademije smo v letu 2015 nadgradili s strokovnim usposabljanjem za izvedbo plinskih inštalacij in nadaljevali z usposabljanji za izvedbo izolacij. Tovrstne aktivnosti bomo izvajali v letu 2016.

 

Vizija Štern Akademije 

 

Vizija Štern Akademije je postati informacijski center, oziroma središče znanja, veščin in kompetenc, kjer bo lahko končna stranka, naročnik, izvajalec, ali drug subjekt z izkazanim interesom, lahko na enem mestu prejel vse želene informacije. Tudi nadalje želimo na enem mestu združiti in dologoročno zagotavljati neodvisne strokovnjake različnih strok in področij, ki lahko naročniku strokovno in profesionalno svetujejo in mu pomagajo sprejeti informirano odločitev.

 

Vabljeni v Štern Akademijo, Poslovna cona A18, Šenčur, kjer smo vam na razpolago za konstruktivno sodelovanje, hkrati pa se lahko pridružite ekipi Profi Press Team.

 

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na akademija@stern.si ali
telefon: 04/2779800.


Štern Akademija