Nazaj na novice

Novi termini izobraževanj v Štern Akademiji

Akademija Štern v letu 2015 nadaljuje niz zanimivih izobraževanj. Slušatelji se bodo lahko seznanili z aktualno zakonodajo, predpisi, aktualnimi novostmi, praktičnimi primeri izvedbe, pa tudi z različnimi tehnikami in veščinami, ki bodo dvignile raven usposobljenosti in prispevale k poslovni rasti.

 

Aktivna usmerjenost k dvigu znanja in kvalitete ter strokovna usposobljenosti sta glavni vodili Štern Akademije, ki je zasebni moderni Program neformalnega in pragmatično usmerjenega usposabljanja za projektante, trgovce, izvajalce, šole  in druge zainteresirane osebe.

 

Zaradi pozitivnih odzivov s strani dosedanjih udeležencev brezplačnih strokovnih izobraževanj se želi Štern Akademija s svojimi aktivnostmi v letu 2015 še bolj približati dosedanjim in bodočim slušateljem.

 

V ta namen nenehno uvaja novosti, s katerimi želimo pripomoči pri višji strokovnosti in storilnosti.

 

Naj predstavimo le nekaj tematskih sklopov posameznih izobraževanj :

  • Energetska zakonodaja
  • Dimenzioniranje in izvedba strojnih inštalacij
  • Izvedba plinskih inštalacij
  • Izvedba inštalacij pitne vode
  • Tehnike spajanja
  • Izvedba toplotnih izolacij
  • in še mnogo več

 

Izobraževanja v akademiji Štern 2015

 

Zainteresirani ste vabljeni, da na elektronski naslov : akademija@stern.si pošljete prijavo za udeležbo na posameznem izobraževanju in z veseljem vas bomo seznanili s terminom.

 

Teoretična in praktična izobraževanja se izvajajo v izobraževalnem centru Štern Akademije, ki se nahaja v Šenčurju pri Kranju, Poslovna cona A 18. V primeru večjega števila udeležencev iz posameznega podjetja, kraja ali drugo so možni individualni dogovori glede časa in lokacije izobraževanj.

 

Dodatne informacije po telefonu: 04/277-98-00 ali emailu: akademija@stern.si

 

Dovoilte si,  da postane Štern Akademija vaše stičišče informacij in znanja.