Nazaj na novice

RAXOFIX – dopolnitev 2018

Prednosti cevnega sistema Raxofix:

  • Minimalne tlačne izgube, maksimalno udobje
  • Optimalne tokovne lastnosti
  • Kakovostni fitingi iz rdeče litine z varnostjo sistema SC-Contour
  • Široka ponudba z dimenzijami od 16 do 63mm
  • Ekonomična prednost z optimalnim dimenzioniranjem
  • Enostavna vgradnja, ki prihrani do 30% časa – umerjanje odpade

 

Z optimirano tehnologijo fitingov so dosežene pretočne lastnosti, ki so veliko boljše od običajnih cevnih sistemov iz umetne mase, dostopnih na tržišču. V številnih primerih se ob enaki moči lahko uporabi manjše dimenzije kot običajno. To vodi v manjše stroške materiala pri fitingih, ceveh in izolaciji, ravno tako je zaradi manjše prostornine pri vodovodnih instalacijah ohranjena tudi kakovost vode do zadnjega odvzemnega mesta. Delo je hitro in enostavno: odrežite cev, namestite fitinge, preverite vstavke in raksialno stisnite.

 

Tehnične lastnosti

Cevni sistem Raxofix je sestavljen iz večplastnih cevi, ki se povezujejo s kakovostnimi fitingi iz rdeče litine z visoko obremenljivimi oporniki iz plastičnega materiala PPSU (polifenilsulfona). Fitingi so optimizirani proti tlačni izgubi, zagotavljajo zmanjšanje tlačne izgube in prihranek obratovalnih stroškov.

 

Armature in fitingi Raxofix so opremljeni s sistemom Viega SC-contour. Ta omogoča, da se spoje, ki pomotoma niso bili stisnjeni, pri preverjanju tesnosti zanesljivo opazi.

Podrobnejše informacije o cevnem sistemu Raxofix so vam na voljo v prospektu ali spodnjih predstavitvenih filmih:

 

 

 

Prenovljeni cenik prične veljati od 01.02.2018 dalje.