Nazaj na novice

Štern Akademija vabi na brezplačna izobraževanja

Štern Akademija je z letom 2014 pričela z delovanjem. Izkoristite priložnost po brezplačnem izobraževanju. Štern Akademija je zasebni moderni Program neformalnega in pragmatično usmerjenega usposabljanja za projektante, trgovce, izvajalce in ne nazadnje končne uporabnike, locirana v Šenčurju pri Kranju. Gre za izobraževanje s poudarkom na praktičnem prikazu izvedbe posameznih komponent vgradnje ali obnove sistemov, ki temelji na tehničnem napredku.

 

Deluje na principu, da je teoretični del Programa usmerjen le na tista nujno potrebna znanja, ki slušateljem pomagajo pri njihovem delu. Vsa preostala vsebina je usmerjena v praktične naloge, treninge, prikaze strokovnega osebja z vajami, kar vam resnično lahko trajno pomaga pri vašem delu. Znanje in poznavanje tehnoloških rešitev, da naprave pravilno in dolgoročno obratujejo, so tiste vsebine, ki imajo nosilno vlogo Štern Akademije.

 

Projektante, trgovce, izvajalce in druge zainteresirane vljudno vabimo, da nas pokličete in skupaj bomo dogovorili za vas najprimernejši termin izobraževanja v Štern Akademiji. Izobraževanj se lahko udeležite kot posamezniki, podjetje ali kot skupina podjetij.

 

Vsa izobraževanja v Štern Akademiji so brezplačna, saj skupaj z vami želimo doseči višjo raven kvalitete izdelkov in storitev na slovenskem tržišču.

 

Poleg opisanega v Štern Akademiji potekajo občasna praktična izobraževanja oziroma usposabljanja za izvedbo toplotnih izolacij, ki jih izvajamo v sodelovanju s podjetjem Armacell.

 

Na vsa zgoraj opisana brezplačna izobraževanja se lahko prijavite s klicem na: 04/277-98-00 ali 031/483-000 oziroma elektronski naslov: akademija@stern.si

 

Veselimo se srečanja z vami.

 

Štern Akademija

 

PS. Da je vizija in namen Štern Akademije zastavljena v pravi smeri, se izkazuje z pozitivnim odzivom strokovnjakov, medijev in dosedanjih udeležencev izobraževanj.

 

Nekaj fotografij iz zadnje Štern Akademije:

štern akademija štern akademija Štern akademija štern akademija
štern akademija štern šolanje štern šolanje štern akademija