Nazaj na novice

Talne kanalete Advantix Vario

Privlačen videz, fleksibilnost in kakovost so glavne prednosti talne kanalete Viega Advantix Vario. Zahvaljujoč svoji edinstveni sestavi, je možno skrajšanje na poljubno dolžino med 1200 in 300 mm. Z dodatki spojnih kosov lahko kanaleto podaljšate, sestavite v obliki črke L ali U.

 

S skupnim sestavom dveh korit se odvodna zmogljivost iz 0,8 l/s podvoji na 1,6 l/s. Takšne odtočne zmogljivosti so dosežene zaradi lastnega samočistilnega odtoka posameznega kanala. 

 

 

Na voljo sta dve različici kanalov, ki se razlikujeta po vgradni višini. Za novogradnje je primeren kanal z prilagodljivo vgradno višino med 95 in 165 mm, za adaptacije z manjšo višino tlakov pa se največ uporablja sanacijski model, z vgradno višino 70 - 95mm. Kanalom Viega Advantix Vario so priložena tudi tesnila, ki zagotavljajo zanesljiv koncept tesnenja.

 

Vidni zaključki omogočajo barvno prilagajanje kopalnici v štirih barvah: nerjaveče jeklo matirano, nerjaveče jeklo sijaj, črne in bele barve. Robovi okrog kanalete se zaključi z zaključnim profilom ali iz keramike same. Po višini nastavljiva držala omogočajo natančno prilagoditev debelini keramičnih ploščic od 5 do 20 mm. Pri uporabi debelejših oblog mrežico nastavite s pomočjo dodatnega seta do 33 mm.

 

 

Čiščenje kanalete je enostavno in hitro. Očistite lovilno sito, ki ujame večje nečistoče in  s krpo obrišete korito v samo nekaj sekundah.

 

Detajle si lahko ogledate v prospektu, montažnih navodilh ali spodnjem montažnem videu. Individualno prilagajanje dolžine si lahko olajšate s pomočjo konfiguratorja.

 

Za dodatne informacije ali ogled kanalete Advantix Vario, kontaktirajte naše prodajno tehnično osebje.

  

Naše ostale novice