Nazaj na novice

Tipke Visign for More SENSITIVE

Predstavljamo vam elektronsko tipko za splakovanje iz linije Visign for More SENSITIVE.
Proženje majhne ali velike količine vode je z rahlim pomikom roke ob tipki. Zaradi elektronskega splakovanja tipka ne vsebuje izbočenih potisnih tipk, njena površina pa omogoča enostavno čiščenje.

 

 

Tipke iz serije Vising for More so opremljene z dodatno funkcijo Viega Hygiene +, ki zagotavlja intervalno higiensko splakovanje zaradi preprečevanja stagnacije pitne vode. Interval higienskega splakovanja je možno nastaviti časovno, splakovanje pa je ob nadgradnji možno sprožiti tudi z radijskim signalom. Elektronski del se napaja z električnim priključkom ali pa z baterijskim napajanjem, ki se uporablja predvsem pri adaptacijah.

 

WC se zaradi največjega odjema vode namesti kot zadnji porabnik na dotičnem razvodu. Nadgradnja z tipko Visign for More sensitive je tako še posebej primerna v prostorih, kjer prihaja do odsotnosti uporabnikov prostorov kot npr. v hotelih.

 

Tipke so steklene, na voljo pa so v treh serijah: Visign for More SENSITIVE 100, 103 in 105. Barvni izbor si lahko ogledate na spletni strani https://viega.stern.si/.

 

Oglejte si video predstavitev funkcije Viega Hygiene + za preprečevanje stagnacije vode