Nazaj na novice

V Štern Akademiji smo prvo polovico leta uspešno zaključili!

Skladno z vizijo in začrtano strategijo Štern Akademije smo v letošnjem letu izvedli intenzivna izobraževanja prodajnega osebja z uporabo sodobnih tehnik, ki udeležencem prinaša dolgoročno dodano vrednost in krepijo njihov položaj na tržišču.

 

Glede na vse večjo problematiko in odprte razprave, ki izhajajo iz naslova higiensko oporečnih inštalacij pitne vode, smo v letošnjem letu v sodelovanu s partnerji pripravili »Usposabljanje za izvedbo higiensko neoporečnih inštalacij«, na katerem udeleženci spoznajo predpise, zakone in druge informacije, ki jim lahko pomagajo pri varnem in učinkovitem načrtovanju in izvedbi inštalacij pitne vode.

 

Prav tako v letu 2016 nadaljujemo z »Usposabljanji za izvedbo plinskih inštalacij«.

 

Vse opisano daje Štern Akademiji tisto težo in pomembnost, da jo v zadnjem času vse več investorjev, projektantov, izvajalcev, kot drugh strank, prepoznava kot enega vodilnih izobraževalno-informacijskih središč.

 

Vabimo vas, da se zainteresirani že sedaj prijavite na izobraževanja in usposabljanja v okviru Štern Akademije, ki se bodo nadaljevala v mesecu septembru in sicer na naslednjih področjih:

  • Usposabljanje za izvedbo plinskih inštalacij
  • Izobraževanje za izvedbo toplotnih izolaciji
  • Usposabljanje za izvedbo inštalacij pitne vode
  • Izobraževanje-coaching za prodajnike
  • Izobraževanje za izvedbo in načrtovanje

 

Želim se prijaviti na predavanje 

 

Ali nas pokličete na: 04/277 98 00.

 

Želimo vam prijetne počitnice.

Štern Akademija