Nazaj na novice

Viega Megapress

Ali izvajate adaptacije, a zaradi varnosti ali drugih omejitev ne smete izvajati vročih del? Za vas imamo pravo rešitev po imenu Viega Megapress. Ta sistem omogoča hladno stiskanje fitingov na jeklene cevi.

 

S fitingi Megapress vam je prihranjeno obsežno delo z varjenjem ali vrezovanjem navojev še posebej pri sanacijah, kjer se izognete zaščitnim ukrepom zaradi izvedbe vročih del. Delo je hitro in enostavno.

 

viega megapress viega megapress

 

Fitingi Megapress so iz jekla 1.0308, s prevleko iz cinka in niklja. Do dimenzije 2'' imajo fitingi tesnila EPDM, pri večjih dimenzijah pa FKM. Na izbiro je široka ponudba fitingov v dimenzijah od 3/8'' do 4''. Viega Megapress se uporablja pri črnih, pocinkanih, industrijsko lakiranih ali z epoksidno smolo prevlečenih ceveh po DIN EN 10255 in v skladu z DIN EN 10220 / DIN EN 10216-1, ter DIN EN 10220 / DIN EN 10217-1 v območju od 3/8'' do 4''.

 

Viega Megapress fitinge se uporablja za:

  • Ogrevanje
  • Sprinkler sisteme
  • Komprimiran zrak
  • Zaprti hladilni sistemi
  • Tehnični plini (preveriti pri pooblaščenem osebju Viega)

 

Kot ostali Viega sistemi tudi Megapress s tehnično rešitvijo SC-Contur omogoča, da se spoje, ki pomotoma niso bili stisnjeni pri preverjanju tesnosti zanesljivo opazi. Spoji zagotavljajo vrhunsko varnost, robustnost in dolgo življenjsko dobo.

 

Oglejte si Viego Megapress in prospekt Megapress, za vse nadaljnje informacije smo vam na voljo na kontaktnih podatkih.