Nazaj na novice

Zunanje pipe Kemper Frosti

Naj vam prihodnjo zimo zunanja pipa ne zmrzne. Izognite se skrbem, uporabite zunanjo stensko pipo Kemper Frosti, ki je odporna proti zmrzali.

 

Pipa Kemper Frosti zaradi svoje sestave zagotavlja, da iz pipe izteče vsa voda po vsakem zapiranju. S tem je preprečeno zmrzovanje, puščanje ali mikrobna kontaminacija zaradi zastale vode.

 

 

Zunanja stenska pipa je proizvod nemškega proizvajalca Kemper. Individualno je prilagodljiva dimenzijam stene, zagotavlja izjemne pretočne vrednosti 40 l/min, njeno kakovost in ustreznost za vodovodne instalacije pa med drugim potrjuje pridobljen certifikat DVGW.

 

Na voljo sta različici Kemper Frosti Plus, ki ustreza za novogradnje, z dodatnim setom jo lahko naknadno podaljšate in prilagodite debelini vaše fasade, ter Kemper Frosti, ki omogoča vgradnjo na že zaključene stene. Obe različici lahko na objektu individualno prilagodite debelini stene.

 

Za obe različici je možno posluževanje z klasičnim vrtljivim gumbom, z demontažnim metuljčkom ali na zaklep s ključem.

 

 

Prepričajte se o prednostih zunanje pipe Kemper. Seznanite se s podatki za vgradnjo in si oglejte možne kombinacije dodatne opreme v Goričah ali v razstavnem salonu v Ljubljani.

 

Na spletni strani Štern smo poskrbeli za celovito ponudbo Kemper zunanjih pip.

 

Prospekt