Kopalniška / sanitarna oprema

Na človeka najbolj vpliva prvi vtis, ki je tudi v programu Viega Visign nepogrešljiv. Ko se boste srečali s programi kopalniške opreme Visign, boste s kasnejšo uporabo lahko ugotovili, da je bil prvi vtis nepozaben.

Aktivirne tipke, elementi za dotok vode v kopalno kad, sifoni ali tuš kanalete so namenski proizvodi sanitarne opreme, ki jih dnevno uporabljamo in se jim ne moremo odreči.

 

Prospekt Viega Visign (pdf)

 

Prav tako se ne želim oodreči udobju. Da so našteti proizvodi kopalniške opreme lahko več kot zgolj namenski dokazuje linija izdelkov Viega Visign, ki predstavlja preizkušeno tehnologijo vzporedno z očarljivo obliko posameznega izdelka.

 

Sanitarna oprema Viega - PREVISTA kotlički

Sanitarna oprema Viega - PREVISTA kotlički

Viega Prevista kotliček za WC pomeni preizkušeno tehnologijo, učinkovito montažo in inteligentne rešitve vseh podrobnosti. S tem se je pragmatični sistem katere koli vrste namestitve na steno v poslovnem sektorju povečalo in velja za eno od prednostnih rešitev. Koleno iz polipropilena, ki se namešča po globini, bistveno poenostavi priključitev na kanalizacijski sistem. Pritrditev keramike se lahko individualno prilagodi in nastavi tudi za invalidne uporabnike.


Sanitarna oprema Viega - AKTIVIRNE TIPKE VISIGN

Sanitarna oprema Viega - AKTIVIRNE TIPKE VISIGN

O okusih se lahko razpravlja, o kvaliteti pač ne. Visign aktivirne tipke zagotavljajo svobodo pri usklajevanju vaše kopalnice z lastnimi zamislimi...

Pri tem se ni potrebno ozirati na material, barvo ali obliko, saj lahko s tehnološkega vidika zadovoljimo vsem vašim željam. Za vsako aktivirno tipko so skrite prednosti Viega sistema podometne tehnike, katere vsestranskost ne pozna meja.


Sanitarna oprema Viega - Garniture za kopalne in tuš kadi Visign

Sanitarna oprema Viega - Garniture za kopalne in tuš kadi Visign

Tehnika in oblikovanje očarata v enaki meri, pri čemer ne pretiravamo. Oblikovan je obsežen program kopalniških garnitur za dotok vode v kopalne kadi.


Sanitarna oprema Viega - SIFONI za umivalnike

Sanitarna oprema Viega - SIFONI za umivalnike

Majhen in eleganten detajl, ki preseneča z enostavno tehnologijo. Različice univerzalnega ventila in pokrova ventila so dostopne v okrogli ali pravokotni izvedbi. V izboru je ponujena inovativna klik tehnologija.


Sanitarna oprema Viega - TUŠ KANALETE

Sanitarna oprema Viega - TUŠ KANALETE

Viega kanaleta za tuš je odraz kvalitete, ki je skladna s smernicami. Nekoč običajne odtoke v tuš kadeh so nadomestile kanalete za tuš, ki nudijo nove dimenzije oblikovanja sodobne kopalnice.
Izdelane so iz visoko kvalitetnih, tudi neobičajnih materialov kot je npr. steklo.
Kanalete za tuš so postale več kot le ločnica med mokro in suho stranjo. So vizualni poudarek, ki zagotavlja zanesljivost tudi v primerih priliva večjih količin vode.


Sanitarna oprema Viega - TALNI ODTOKI

Sanitarna oprema Viega - TALNI ODTOKI

Različnost najboljših oblik. Pri izbiri talnih sifonov se lahko odločate med večstranskimi Visign rešetkami za tuš kanale v oglati in okrogli izvedbi kot tudi v obliki vogalnega talnega odtoka. Različne rešetke in kvalitetni materiali zagotavljajo nepogrešljiv poudarek teh podrobnosti.