Nazaj na novice

Ali tvegate preklic garancije pri Viegi?

Viega uporabnike njihovih zatiskovalnikov opozarja naj uporabljajo le originalne čeljusti VIEGA. V nasprotnem bo v primeru poškodb orodja zavračala zahteve po uveljavitvi garancije, hkrati pa bo uporabniku zaračunala stroške uveljavljanja.

 

S strani podjetja Viega so ob tem spomnili na garancijske pogoje. V zatiskovalnikih Viega je dovoljeno uporabljati le originalne čeljusti. Čeljusti drugih proizvajalcev v zatiskovalnikih Viega niso dovoljene, saj vplivajo na brezhibno delovanje, kar pomeni, da lahko povzročijo resne poškodbe orodja.

Ker je iz mikroprocesorjev zatiskovalnika moč prebrati vrsto parametrov o zatiskovanju in načinu uporabe, Viega uporabnike opozarja, da bo, v primeru uporabe neustreznih čeljusti in ne upoštevanju vseh navodil za uporabo in rokovanje, brez utemeljitve zavračala uveljavljanje servisnih posegov.


"Vsakršno neupoštevanje tega obvestila oziroma ugotovitve na terenu, da se v zatiskovalnikih ne uporabljajo samo originalne čeljusti, pomeni takojšen preklic veljavne garancije za zatiskovalnike, ki so še v dobi garancije," so zaključili pri Viegi.