Nazaj na novice

Nov model sifona za umivalnike

Klasični cevni sifon zavzame velik del prostora v kopalniškem pohištvu kjer pa, kot vemo šteje vsak milimeter. Viega je prav zato razširila ponudbo sifonov z novim modelom.

 

 

Poleg prednosti pri prihranku prostora v predalu ali omarici pod umivalnikom, je glavna prednost novega sifona - čiščenje je možno brez demontaže priključkov.

 

Osnova sodobne in funkcionalno opremljene kopalnice je pozicioniranje pohištva in umivalnika. Novi odtok zagotavlja dodaten prostor in popolnoma izpolnjuje te zahteve: fleksibilen je pri montaži, hkrati pa je idealna rešitev za kopalnice. Pri montaži tega sifona ni potrebno namestiti nobenega posebnega podometnega dela, razen odtočne cevi.
 

 

Pošljite povpraševanje


 
Hitra in prilagodljiva montaža


Viega sifon je izjemno kompakten z globino 57 mm in višino 102 mm. Odtočno koleno je možno vodoravno namestiti od 50 do 315 mm in navpično od 15 do 293 mm.

Priključek na kanalizacijo je na voljo tako v dimenziji DN32 kot tudi DN40 kar precej olajša montažo, predvsem zato, ker so tesnila priključkov na sifonu že vbrizgana po 2K tehnologiji.
 

 
Preprosto čiščenje, brez mokrih površin


Sifone je potrebno intervalno čistiti. Če so ti nameščeni v pohištvo je to pogosto zelo velik poseg. Odtok na novem modelu pa omogoča čiščenje brez demontaže priključkov na steni ali umivalniku. Vse kar morate storiti je odstranitev spodnjega dela lovilca, ki je oblikovan kot skodelica. Čiščenje olajša tudi dejstvo, da je skodelico možno odstraniti brez orodja saj je skodelica zaskočno pritrjena. Ko skodelico odstranite, voda ostane v skodelici in vode ni potrebno dodatno zajemati.
 

 

Prospekt

Naše ostale novice