Nazaj na novice

Nov model sifona za umivalnike

Klasični cevni sifon zavzame velik del prostora v kopalniškem pohištvu kjer pa, kot vemo šteje vsak milimeter. Viega je prav zato razširila ponudbo sifonov z novim modelom.

 

 

Glavne prednosti novega sifona za umivalnike:

 

  • Viegin najmanjši model, prihrani več prostora
  • Kljub svoji majhnosti ima povečano odtočno zmogljivost
  • Za vgradnjo ne potrebuje dodatnih podometnih delov – montažni postopek je hiter in povsem enostaven
  • Poenostavljen postopek čiščenja – brez orodja in demontaže priključkov

 

 

Pošljite povpraševanje

 

 

 

Osnova sodobne in funkcionalno opremljene kopalnice je pozicioniranje pohištva in umivalnika. Novi odtok zagotavlja dodaten prostor in popolnoma izpolnjuje te zahteve: fleksibilen je pri montaži, hkrati pa je idealna rešitev za kopalnice. Pri montaži tega sifona ni potrebno namestiti nobenega posebnega podometnega dela, razen odtočne cevi.

 

 

Hitra in prilagodljiva montaža

 

Viega sifon je izjemno kompakten z globino 57 mm in višino 102 mm. Odtočno koleno je možno vodoravno namestiti od 50 do 315 mm in navpično od 15 do 293 mm.

Priključek na kanalizacijo je na voljo tako v dimenziji DN32 kot tudi DN40 kar precej olajša montažo, predvsem zato, ker so tesnila priključkov na sifonu že vbrizgana po 2K tehnologiji.
 
 

 

Preprosto čiščenje, brez mokrih površin

 

Sifone je potrebno intervalno čistiti. Če so ti nameščeni v pohištvo je to pogosto zelo velik poseg. Odtok na novem modelu pa omogoča čiščenje brez demontaže priključkov na steni ali umivalniku. Vse kar morate storiti je odstranitev spodnjega dela lovilca, ki je oblikovan kot skodelica. Čiščenje olajša tudi dejstvo, da je skodelico možno odstraniti brez orodja saj je skodelica zaskočno pritrjena. Ko skodelico odstranite, voda ostane v skodelici in vode ni potrebno dodatno zajemati.

 

 

Prospekt

 

Pošljite povpraševanje

Naše ostale novice