Nazaj na novice

Predstavljamo linijo Prevista - nova generacija predzidne tehnike

S ponosom predstavljamo težko pričakovano novo generacijo predzidne tehnike Viega Prevista. Nova serija bo do konca leta postopoma v celoti zamenjala serijo Eco Plus.

 

Nova generacija predzidne tehnike je od predhodne enostavnejša, bolj združjiva in boljša. Odlikuje jo zanesljiva kakovost Viega, enoten sistem, hitra in enostavna namestitev, maksimalna ekonomičnost, impresiven servis, popolna združljivost, oblikovanje po meri in visoki standardi, saj je rezultat triletnega razvoja, ki s svojimi rešitvami zagotavlja rešitve vezane na higieno, prilagodljivost, digitalizacije in izjemnega dizajna.

 

 

Vse cisterne Prevista so serijsko opremljene z dušilko pretoka, ki omogoča omejitev pretoka pri brezrobih školjkah. Dodatna oprema omogoča enostavno nadgradnjo z držalom za vstavljanje čistilnih tablet, priključitvijo tuš WC-ja ali ventilatorja za odsesovanje neprijetnih vonjav.

 

Nova generacija zaradi svoje enotne sestave ponuja možnost svobodne kombinacije z vsemi novimi dizajni tipk Viega Prevista.

 

 

Prvi objekt v Sloveniji s Previsto se že izvaja. Vabimo Vas k ogledu prednosti Previste v živo. Ogledate si jih lahko v Inovativnem centru v Ljubljani in v trgovini v Goričah.

 


Vse podrobnejše informacije so vam na voljo na spodnjih povezavah ali preko našega prodajnega osebja na tel. št. 01/256 98 00.

Prevista prospekt - HR

Prevista tipke