Nazaj na novice

Viega Raxofix na Gorenjski plaži

Gorenjska plaža, novo letno kopališče v Tržiču, je lep primer ozaveščenosti investitorja glede zagotavljanja higiensko najvišje kvalitete vode.

Občina je med načrtovanjem vodovodnih cevi in sanitarne opreme zahtevala sistem, ki izpolnjuje najvišje standarde higienske neoporečnosti. Tem zahtevam in standardom je edino lahko zadostila Viega s svojimi proizvodi.

gorenjska plaža logo

raxofix inštalacije v kompleksu gorenjske plaže tržič

 

RAXOFIX je sistem fitingov iz rdeče litine, ki zagotavlja hitro, enostavno in zanesljivo spajanje. Takšen sistem dosega visoke standarde in izpolnjuje stroge mejne vrednosti, ki jih na področju pitne vode narekuje evropska zakonodaja. Inštalacije izdelane s sistemom RAXOFIX zagotavljajo izredno nizke tlačne izgube, ob tem pa dosegajo odlične pretočne vrednostiki puščajo običajne cevne sisteme na trgu daleč za seboj. Manjše dimenzije pomenijo prihranke pri fitingih, ceveh in izolaciji in nenazadnje tudi pri stroških dela, saj je na račun svojstvenih elementov in rešitev izvedba enostavna ter kvalitetna.

 

viega raxofix inštalacije

 

Zastopnik podjetja VIEGA za Slovenijo je podjetje ŠTERN d.o.o., katerega prodajno osebje vam je na voljo na info@stern.si ali telefonu 04/2779800.

 

 Za strokovno-tehnično podporo pri projektih in izvedbi se lahko obrnete tudi na

 osebje Štern Akademije na akademija@stern.si ali telefon 031/483-000.