Nazaj na novice

WC tipke Prevista za brezkontaktno proženje

Na mnogih področjih, npr. v bolnišnicah, je higiena izjemnega pomena. Za zagotovitev visokih standardov so potrebni izdeliki, ki so funkcionalni, uporabniku prijazni in samoumnevni. Eden takšnih izdelkov je občutljiva WC tipka Viega Visign for Style 25. Izpiranje se aktivira, ko se roka približa aktivirni tipki, s tem pa je zagotovljena oddaljenost od bakterij in virusov.

 

  

Za aktivirno tipko Visign for Style 25 se skriva visokokakovostna elektronska tehnologija, ki omogoča higiensko in enostavno brezkontaktno proženje. Za aktiviranje splakovanja se preprosto pomaknete z roko mimo grafično osvetljenega funkcionalnega polja. Večje funkcionalno polje pomeni polno splakovanje, manjše polje pa predstavlja varčno varianto, ki je, odvisno od nastavitve, dva, tri ali štiri litre. Aktivirna tipka je izdelana iz kakovostne plastike, ki se jo zaradi gladke površine izjemno enostavno očisti.

 

Aktivirna tipka ima tudi funkcijo Hygiene +, ki končnemu uporabniku omogoča nastavitev različnih intervalov samodejnega izpiranja (1h, 12h, 24h, 72h, 168h). S funkcijo Hygiene + in zaporedno izvedeno vodovodno instalacijo, je možno zagotoviti instalacijo s stalno zagotovljenim pretokom vode, tudi če uporabnik dalj časa ni prisoten na objektu. S takšno izvedbo bo inštalacija pretočna in brez mrtvega rokava. V pomoč pri izvedbi takšne inštalacije vam je cevni sistem Viega Raxofix. Podrobnejši prikaz delovanja najdete v spodnjem videu.

 

 

Arhitekti in kupci si lahko izbor tipke olajšate z uporabo konfiguratorja tipk. Hitra in enostavna vizualizacija omogoča postavitev izbrane tipke na barvo vaše keramike.

 

Katalog tipk

Naše ostale novice