Nazaj na novice

Set stiskalnih obročev Megapress

Sistem Megapress se vse bolj pogosto uporablja za spajanje debelostenskih razvodov iz črnih ali pocinkanih cevi. Najpogostejša uporaba fitingov Megapress je pri prenovah, kjer pa se monterji pogosto soočajo s težko dostopnimi montažnimi prostori. Hladno stiskanje s klasičnimi čeljustmi je v takšnih primerih izjemno oteženo, včasih pa celo neizvedljivo. 

 

 

Standardne stiskalne čeljusti NE omogočajo celovite prilagoditve/nagiba zatiskovalnika v vseh smereh.

 

V ozkih prostorih kot sta npr. jašek ali kineta, si lahko delo s cevnimi sistemi Viega poenostavite z uporabo stiskalnega obroča in zgibne (pomožne) čeljusti. Na ta način se skoraj vedno najde prostor za namestitev zatiskovalnika in izvedbo popolnega stiska. Tehnična rešitev omogoča prilagodljivo nastavitev nagiba zatiskovalnika, kar je še posebej priročno v težko dostopnih področjih.

Stiskalni obroč Megapress Zgibna (pomožna) čeljust

 

 

Zgibne čeljusti za sistem Megapress si lahko sedaj zagotovite tudi v priročnem kovčku, ki vsebuje dimenzije 3/8'' do 3/4'' (model 2202.41). Za ostale zgibne čeljusti v drugih dimenzijah ali za druge fitinge Viega nas lahko kadarkoli kontaktirate. Skupaj bomo izbrali orodja, ki bodo najbolj ustrezala vaši uporabi.

 

 

Naše ostale novice