Nazaj na novice

WC elementi Prevista za nizke vgradne višine

Nova generacija predzidne tehnike Prevista je v dveh letih od prihoda na trg izkazala svoje prednosti in kvaliteto na mnogih projektih. Široka ponudba elementov za različne namene zagotavlja rešitev za vsak primer vgradnje. Ena izmed njih je tudi za primer vgradnje kotlička pod strešno okno ali drugi primeri, kjer mora biti vgradna višina čim nižja. Za te namene sta na voljo predzidna elementa višine 820 mm ali 980 mm.

 

Kot preostali predzidni elementi te serije, tudi ta modela zagotavljata kupcu popolno svobodo pri izbiri aktivirnih tipk iz celotne serije Prevista. Sestava nižjega 820 mm modela omogoča tudi možnost vgradnje aktvirne tipke s sprednje ali z zgornje strani.

 

 

Serijo Prevista odlikuje zanesljiva kakovost Viega, enoten sistem, hitra in enostavna namestitev, maksimalna ekonomičnost, impresiven servis, popolna združljivost, oblikovanje po meri in visoki standardi. Aktivirne tipke Prevista zagotavljajo rešitve vezane na higieno, prilagodljivost, digitalizacije in ponujajo izjemen dizajn. Predstavitev Prevista si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

 

 

Prospekt

 

Za podrobnejše informacije smo vam na voljo na kontaktnih podatkih.

Naše ostale novice