Nazaj na novice

Cevni sistem Raxofix

Sestava in dimenzijsko območje

Cevni sistem Raxofix je sestavljen iz večplasnih cevi Pe-Xc in fitingov iz rdeče litine v dimenzijskem območju od d16 do d63. Na voljo je široka paleta fitingov in cevi z različnimi dimenzijami in oblikami izolacije, ki omogoča maksimalno prilagoditev in kvalitetno izvedbo instalacije. 

 

Uporaba

Z Raxofixom bo vaša vodovodna instalacija zgrajena po strogih higienskih kriterijih, ki veljajo na področju pitne vode. Širok nabor fitingov omogoča izvedbo instalacije s T kosi, za zagotovitev najvišjega nivoja instalacije pa so na voljo stenski priključki, ki omogočijo izvedbo pretočne krožne ali zaporedne instalacije. 

 

 

Izvedba instalacij ogrevanja je pri radiatorskem razvodu posebej poenostavljena, saj poleg "klasičnih" fiitngov vgradnjo poenostavijo dodatni križni T kosi ali priključni bloki, ki omogočajo enostavno priključevanje radiatorjev iz zida ali tal.

 

Varnost

Raxofix fitingi so opremljeni z DVGW certificirano SC konturo. Varnostna funkcija zagotavlja zanesljivo odkrivanje nezatisnjenih spojev med tlačnim preizkusom ali pri polnenju sistema. 

 

Pretočne lastnosti

V primeru prostorskih omejitev Raxofix še posebej izstopa, saj so fitingi tokovno optimizirani in zagotavljajo minimalne tlačne izgube. V številnih primerih Raxofix omogoča izvedbo etažnega razvoda z dimenzijo 16 mm, medtem ko se za običajne večplastne sisteme uporabi večje dimenzije.


Montaža

Montaža je hitra in enostavna v samo treh korakih. Odrežite cev, namestite fiting in raksialno stisnite. Hiter postopek montaže, ki ne potrebuje kalibriranja omogoča do 30% prihranek časa.

 

 

Podatke za naročilo sistema Raxofix prejmete na spodnjih povezavah:

- cenik

- navodila

- prospekt

 

Dodatne informacije prejmete pri osebju Štern ali na spletni strani https://www.raxofix.si.

Naše ostale novice