Nazaj na novice

RAXOFIX - Zanesljiv sistem na zahtevnih področjih uporabe

Cevni sistem Raxofix se je v zadnjem desetletju uveljavil na področju pitne vode, ogrevanja in hlajenja, uporablja pa se tudi za zahtevnejše namene uporabe. Cevni sistem Raxofix je sestavljen iz večplastnih cevi Pe-Xc in fitingov iz rdeče/silicijeve litine. Spajanje poteka brez kalibracije in izjemno hitro v le treh koraknih - odrežite, namestite, stisnete.   

 

 

Prednosti cevnega sistema Raxofix se odražajo v varnosti, zanesljivosti in nizkih uporovnih (zeta) vrednostih fitingov. Zahvaljujoč optimirani geometriji fitingov Raxofix je omogočena optimizacija razvodov in s tem izvedba cevovodov v tlaku z manjšimi dimenzijami kot z drugimi cevnimi sistemi. 

 

Ob strokovnem načrtovanju optimizirani razvodi skupaj z sistemskimi rešitvami Viega (npr. elektronske tipke Prevista) pripomorejo k ohranjanju kvalitete pitne vode. Odločilne prednosti za izbiro cevnega sistema Raxofix najdete v naslednji primerjalni tabeli.

 

 

Vabljeni k ogledu spodnje video predstavitve cevnega sistema Raxofix, podrobnejše informacije pa prejmete na spletni strani www.raxofix.si.

 

 

Prospekt Raxofix

Naše ostale novice