Nazaj na novice

Izjemna priložnost za nakup Previste

Kompatibilnost, fleksibilnost in vzdržljivost. S temi besedami najbolje opišemo novo serijo WC kotličkov Prevista, ki zagotavlja izdelke visoke kvalitete v steni. Razvoj z največjimi strokovnjaki je poenostavil montažo in omogočil večjo svobodo pri oblikovanju. Novi kotlički Prevista že vsebujejo opremo za sedanje in prihodnje izzive.

 

Nadgrajeni so s serijsko dušilko pretoka za brezrobe školjke in povezavo za tuš WC. Širok nabor aktivirnih tipk Prevista ponuja digializacijo v obliki LED osvetlitve, zagotavlja higieno pred steno z brezdotičnim posluževanjem in higieno za steno z nadzorom higiene pitne vode. 

 

Podometni izplakovalnik je sestavljen iz: 

1. Priključka za vodo

2. Prostora za aktivirno tipko Prevista

3. Enotnega izplakovalnika

4. Prilagodljive dušilke pretoka

5. Kompleta polnilnega ventila

6. Prostora za nadomestni okvir, ki omogoča vnos čistilnih tablet

7. Kompleta praznilnega ventila

8. Prazne priključne cevi za tuš WC

 

Poleg naštetih prednosti nove generacije kotličkov po ugodnih cenah, vas ob nakupu 49 kotličkov Prevista nagradimo z novim zatiskovalnikom Pressgun 6 Plus. Ta je od svojega predhodnega modela Pressgun 5 lažji in manjši zato vam bo še dodatno poenostavil delo z Viega press sistemi. Izbojšana baterijska tehnologija zagotavlja do 20% več zatiskov kot pri starejši seriji.

 

Prepričajte se o enostavni montaži kotličkov Prevista v spodnjem videu.

 

 

Tudi v Sloveniji se objekti s Previsto že intenzivno izvajajo. Vas zanimajo podrobnejše infromacije? Na voljo smo vam na spodnjih povezavah ali preko našega prodajnega osebja na tel. št. 01/256 98 00.

 

Visign prospekt

Prevista prospekt - HR

 

Prevista tipke

Naše ostale novice